Moj popis blogova

petak, 15. kolovoza 2014.

BEZIMENA

Lijep dan,onako po mom,navukao me na vožnju...do groblja,moje uobičajene destinacije.
Može to nekad izgledati deprimirajuće,ali sad razumijem zašto stari najčešće obilaze groblja;em malo daš duši oduška,vratiš neka sjećanja,em sretneš ljude,koje baš i ne srećeš često,ali sretneš i one,za koje nikada ne bi pomislili da bi se upoznali na takvom mjestu.

Prvo poznanstvo sam opisala na jednom od postova,bila je to moja kolegica po struci,vjerna komentatorica mojih postova-Jednokrili Anđel,koja je prepoznala mene i javila se..i sad se sjećam kako sam bila sretna..:)
Drugi susret je bio na poslu,fb prijatelj je trebao liječničku pomoć,pa je dospio u OHBP...Nadam se da sam mu uspjela pomoći..

Današnji susret nije bio doslovno na groblju,ali nije ni daleko...hehehehe!Smjer nam je bio isti:povratak kući s groblja...
Sišla sam s bicikla,kako bih prešla most na Glogi,a da ne ometam gospodu u makinama od auta i taj tren je cestu prelazio jedan par.Damu sam odmah skužila,radimo u istoj ustanovi,znamo se...pa godinama.
Gospodin kraj nje mi se učinio nešto poznat i,za čudo,brzo mi se upalio "kliker"-pa to je moj fb prijatelj,čije zanimljive statuse rado čitam!
Instinktivno sam odlučila da se javim,pa sam ih pozvala,jer sam bila tik iza njih!!Obje smo se obradovale susretu,a onda sam pružila ruku njenom suprugu i rekla:
-Ja sam....BrodjaSb!

U trenu mi je sinula misao:-Pa ti,ženo,nisi normalna!!Kakvo je to predstavljanje?!Imaš svoje krsno ime,ludo..!
A onda druga misao je pobila prvu:pa da sam rekla da sam Milka,vjerovatno ne bi osmijeh na licu bio tako širok,jer Milku ne pozna...
Prošetali smo zajedno,napričali se o puno stvari pomalo,u crticama,za prvi puta čak više nego bi i pomislili.
Na kraju,razmišljajući kod kuće,shvatih da ova virtuala ima puno svojih prednosti,jedino što zaista više nisam sigurna kako se zovem.
Ko zna kakve nas  još promjene čekaju,moguće jednom postanem bezimena...Umjesto osobne,samo narukvica sa nekim mikročipom,ili neki barcod na čelu...
Jedno znam sigurno:ako ovako nastavim,morat ću u krsni list i osobnu dodati ono BrodjaSb,za svaki slučaj..


Broj komentara: 11:

  1. Dobro, ti bar imaš jedno fb ime :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ono gore sam ja Blaženka, bea, beatrica, Aribica...

    OdgovoriIzbriši
  3. Već je vrijeme da promijeniš i virtuano ime, bar u nekim slučajevima... Pozdrav od bakice ... :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kojim imenom mi se obrate odmah sve saznam. Ako me zovnu Biserka znam da u štali imaju krave. Koka, znači da imaju kokošinjac. Garavicu su svi zaboravili, pa i ja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja nisam zaboravila Garavicu, ali Koka mi najdraže :) ( nemam kokošinjac, volim koke, hehe) Blaženka

      Izbriši
    2. Ma tko bi Garavicu mogao zaboraviti? :)

      Izbriši
  5. A zanimljivi su ti susreti u živo poslije facebook i blogerskih poznanstava! U Pazinu sam sreo jednog starog blogera, ali smo se mimoišli i za par dana se našli u virtualnom svijetu ( Čuli smo jedan drugog - prepoznali se a osobno će mo se valjda sresti!??? Zorislav Vidaković

    OdgovoriIzbriši
  6. Godinama se znamo 'iz viđenja' pa eto, da se upoznamo zaozbiljno :))))
    Suncokretica

    OdgovoriIzbriši
  7. I kod mene je tako kada si ti u pitanju-sinu kad spomenem tebe kao Milku i vidi na FB,kaže:" pa to ti je Brodja"-pozdrav-Tvoja/Moja brodjanka/

    OdgovoriIzbriši