Moj popis blogova

subota, 15. prosinca 2012.

SMAK SVIJETA


Dolove i brijeg,pokrio je snijeg...i Slavoniju,ali onako,jako.
Danas su kiša i plusevi donijeli bljuzgu,pa sam se iz grada vratila mokrih nogu...ljetne čizme,šta*š!!
Ali radoznalost je bila jača,jer u S.Brodu  napokon je otvorena nova,natkrivena tržnica,pa sam morala ići u izvidnicu!!Ništa posebno,ali bar ne moram držati amrelu dok kupujem mrkvu...
Znači,jedan problem mi je riješen.
Ostaje sad još da vidim šta će biti sa tim smakom svijeta.Ne,ne brinem se ja,sigurna sam 100%,jer živim u SB-u,a tu je strašna sigurnost,jer je grad toliko zagađen rafinerijom od susjeda iz BiH,da se to sigurno neće ni gospon Smaku svidjeti!! I da dođe,pobjegao bi kud ga noge nose.

Vidim po portalima raznorazne varijante i znakove konačnog kraja,pa poručujem svima,koji imaju imalo straha,neka ne idu u Srbiju na Rtanj,u Belise,Honduras..mogu u Slavonski Brod doći,ima mjesta za sve.
Apokaliptični turizam je in,pa ako taj lažljivac od Smaka opet zakaže,ili odgodi svoj dolazak zbog raznoraznih okolnosti,u Sl.Brodu je druga vrsta apokalipse zagarantirana.Svrbit će vas nos,kašljat ćete i kihati,u najboljem slučaju će vas ugušiti čestice,ozoni i benzeni.a ne morate razmišljati smijete li prdnuti(pardon-pustiti vjetar!)
,ionako okolo smrdi,samo izvol*te!!
Samo,čisto sumnjam da će mi ova reklama upaliti,jer taj smak svijeta je otkazao već nekoliko puta,a sad nam je i kreditni rejting otišao u smeće ,čisto sumnjam da on zna kako je kod nas smeće skupo,ali vrlo isplativo!
Bilo kako bilo,čitamo se...





Broj komentara: 5:

  1. Ponavljam se. Smak svijeta je tradicionalni događaj koji se ponavlja nekoliko puta svake godine:) Pozdrav draga.
    garavica

    OdgovoriIzbriši
  2. Ponavljao se on ili ne, ne idem u Brod, a neću platiti račune prije 21.12.1012. makar me i oporezovali kamatama, jer nikad se ne zna hoće li biti, pa zašto platiti? Ubi me ova južina... Pozdrav draga ... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nevjerojatno, skoro da smo slično složili post, i ja i ti o smaku svita, a nanjušim li kataklizmu, doć ću ti ja u SB, lipo se gušit u rafinerijskom zraku, lickat šećerlemu i upitaz prstom na onu zgradu s bosanske strane, nakon toga odvedi me na radioaktivni čobanac!
    Brođo moja, čestit Božić, sretnu Novu i prokleto dobru zabavu za blagdane ti želim!
    Veliki. veliki pozdrav iz grada bez Keruma!

    OdgovoriIzbriši
  4. jedva cekam sledeci smak svijeta bude onlajn jeftinih prodaja

    OdgovoriIzbriši