Moj popis blogova

petak, 4. veljače 2011.

OTKRIĆE

Ova priča će biti o tome kako se može zaraditi plaća a da ne moraš nužno znati raditi posao,za koji si plaćen.

Naime,u dijelu odjela,gdje radim,već par godina nema tople vode!

Preuređivala se bolnička kuhinja,neko zavrnuo ventile,i više niko nezna ni gdje su,ni koji su,a niti kako se odvrću..ili nešto deveto,neznam ni ja!

Nakon naših silnih intervencija ,ovih dana se krenulo u otkrivanje "kvara".
Ali, kako stvari trenutno stoje,nema tu pomoći,osim ako ne pozovu vidovitog Milana,a mislim-jedino im on može  pomoći!
Jedna od njihovih metoda, vjerovali ili ne, jest da se pusti da curi voda iz svih pipa,koje u tom dijelu postoje!
Tako je počelo prije 4 dana..
Curila voda,curila..ja slušala,slušala,pa mi do*izdilo i i zavrnula pipe!
Danas postupak isti,s tim da nisam mogla unatoč silnom trudu,zavrnuti pipu,jer je majstor bio ljut zbog mog prethodnog postupka zavrtanja,pa je skinuo kapicu,kojom se zatvara.
Obavijestila sam svoju šeficu,šefa...ali majstor je majstor i tu nema boga!Kad majstor veli da je to tako,onda je to tako-amen!
Ipak,pokušavala sam  ga preveslati,makar platila glavom,jer to su silni kubici vode,koju svi plaćamo.
Silno sam se trudila zavrnuti šaraf,koji je virio,ali nije mi baš išlo.Pomislila sam da ću sutra,kad krenem u noćnu,ponijeti kombinirke i zatvoriti vodu,pa nek' puca!
Kad sam krenula kući,sjetim se da kolegicama nisam ni riječ o tome rekla,pa sam se vratila.

Jedna kolegica izađe samnom da vidi,i dok smo pričale o tome,ona otkine komad papira za brisanje ruku,uhvati taj šaraf  i ..klik-ne curi više...
A ja se toliko patila 12h!
Prst mi se ogulio od pokušaja zavrtanja..ah,ah!!

Savjet:-Uvijek sa sobom nosite rolnu,ili bar komad papira za brisanje ruku,to je novi univerzalni alat za kućne popravke!! 

Broj komentara: 7:

 1. Ni mi jasno ča ton metodon misle postić?! Pa ni tepla voda u Sibiru da jon triba nikoliko dana da dođe do SB!

  OdgovoriIzbriši
 2. Neznam prika..to niko nezna..a ni oni,vjerovatno!

  OdgovoriIzbriši
 3. Zanima me prikazani alat? Služi li još čemu? Pozdrav brodjo.

  OdgovoriIzbriši
 4. Znaš šta najprije mi je ono ispod s lopovom super sjelo a onda šlag na kraju. Vidim neku zločestu sestru Brođu koja pakosti majstoru pošto-poto, hahaha... i te tvoje smicalice. Sve nam curi a ti se uhvatila Milana. Sumnjiva je meni sva ta priča. Brođo! Brođo! Tko zna šta nam dalje spremaš? Ajde laku noć!

  OdgovoriIzbriši
 5. Joj, ne spominji majstore, puna mi ih kuća ovih dana... Hvala bogeku, sve je prošlo bez veće štete! Ali sam se naradila čisteći za njima "svinjac". Ovaj tvoj savjet ću poslušati, jer sada imam još veću torbu, pa stane i cijelo pakovanje i WC-papira, i role za ruke. Veća torba nego ja (ne u širinu), ali kad volim veliko, i gotovo! Pozdrav draga moja, i hvala što si me nasmijala! :))))

  OdgovoriIzbriši
 6. Slažem se s @Anterom.... po kojoj logici će se pojaviti topla voda i na koji način taj idiot od majstora misli nači ventil za toplu vodu?... Po pravilu, ventili za toplu i hladnu vodu bi trebali biti jedan blizu ili pored drugog.... barem mi u kući imamo tako... pa da i nije, ne znam sistem kakav koriste u bolnicama, da li ide preko toplane, ipak, mislim da bi trebali postojati nacrti bolnice i na njima bi se trebalo vidjeti gdje ide i koja cijev.... barem mislim tako, ako nije, nek me ispravi onaj tko zna više naravno ja sam ipak laik a ne majstor.... :))))... Lijepi pozdrav od mene!!!

  OdgovoriIzbriši
 7. kolegica očito "sam svoj majstor"

  OdgovoriIzbriši